RMGC și reclamele din mediul virtual...

Compania RMGC alocă fonduri considerabile pentru reclamele de pe paginile de internet din România. Finanțează prin diverse programe de publicitate, chiar și direct.

Ce mă nemulțumește pe mine este că și televiziunile (pe paginile lor de internet) sunt sponsorizate de către RMGC, sau cel puțin le afișează bannerele lor. La televizor spunând că sunt împotriva RMGC-ului.

Având și eu parteneriat cu Google Adsense, tot timpul verific reclamele. E ok un banner sub forma JPEG sau PNG, dar deja întrec imposibilul: FLASH-uri, video-uri. Dacă intri pe paginile de internet a unor televiziuni din România apar tot felul de reclame enervante de la RMGC cum că ei fac și dreg, fără poluare...

Dumnezeule..?! Intru pentru a vedea o știre, nu intru pentru RMGC și proiectele lor, dacă vreau să văd RMGC intru pe pagina lor de internet...

Oricum oamenii știu că nu e bună exploatarea aurului pe bază de cianuri. Că mulți nu știu de ce nu e ok, e altă poveste, unii au auzit de prin vecini, de la TV...dar nu știu procesul detaliat.

P.S.: Manipulare...!

Comentarii

Postări populare de pe acest blog

Gestionarea deșeurilor în România

Sare iodată sau sare de murături...?