Postări

Se afișează postări din noiembrie, 2015

Noapte neagră în Franța...

Probabil când v-ați trezit și ați urmărit TV-ul pe știri, ați observat și voi atacurile teroriste de azi noapte din Franța. Ei bine, aceste atacuri care zguduie Franța, sunt după cele după evenimentul Charlie Hebdo. Au fost 6 atacuri simultan folosindu-se arme automate Kalasnikov, au avut loc explozii și luare de ostatici. Deci e clar că un om de pe stradă nu ar face așa ceva, clar e terorism. Au murit peste 120 de persoane, răniți cu sutele și încă sunt ostatici, omorând la ei, unul câte unul. Dacă nu se ajunge la ceva concret, oprirea valurilor de imigranți, control mai strict al persoanelor ce frecventează țara sau țările din Europa, o să avem parte de așa ceva oricând. Suntem prea blânzi! Să ne ferească Domnul de un atac terorist de tip chimic sau radioactiv, că suntem exterminați în masă și nu doar într-un anumit oraș, țară, ci pe o suprafață mult mai extinsă.

7 noiembrie 2015 - Ziua Europeană a Radonului

Pentru prima dată, în data de 7 noiembrie se sărbătorește Ziua Europeană a Radonului. De ce? Pentru a aduce în atenția populației impactul acestui gaz asupra sănătății umane. Ziua nu este aleasă întâmplător, de către Asociația Europeană de Radon (European Radon Association - ERA), aceasta reprezentând și data de naștere a cercetătoarei Marie Curie. Radonul este un gaz nobil, nu are gust, miros și este incolor. Reprezintă a doua cauză de cancer pulmonar, după fumat. Se găsește în aer, sol, apă și materiale de construcții. În casele din zone uranifere sau subsolul este bogat în elemente radioactive, Radonul se găsește în cantități mari și poate provoca cancer la nivelul plămânilor. Probabil nu ați auzit încă în România, însă în alte țări subiectul este la zi și fiecare știe ce e Radon și ce face el, fiind monitorizat.

Rezumat #Colectiv | Protest | Demisie Ponta

Știți bine ce s-a întâmplat în Colectiv în weekendul ce a trecut. Au murit peste 30 de persoane și alți 80 sunt prin spitale luptând cu moartea. Cine e de vină? Sunt mulți de vină, de la patroni, până la autorități cu acele autorizații de funcționare. Mulți și-au exprimat în diverse moduri opinia despre acest caz. Cea mai interesantă opinie a fost cea a preafericitului nostru patriarh. Vai de noi ca țară. Dacă cei care cred în bunătate nu dăm o mână de ajutor semenilor noștri, ascultând prin porunci: „Iubește-ți aproapele!”, ce facem? Am încălcat o poruncă?! Am încălcat. Vedem cum ne iartă bunul Dumnezeu. Pe internet au fost mulți așa ziși credincioși care își dădeau cu opinia că așa a trebuit, bine a făcut domnul nostru Iisus Hristos, dacă sunt sataniști... Despre ce vorbim aici? Să dorești moartea semenilor tăi doar pentru că ascultă muzică rock? Trebuie să fii bine încuiat mintal și să nu te ducă mintea aia deloc. Când ard biserici ce scuză aveți voi, cei credincioși? Așa a