Rezumat #Colectiv | Protest | Demisie Ponta

Știți bine ce s-a întâmplat în Colectiv în weekendul ce a trecut. Au murit peste 30 de persoane și alți 80 sunt prin spitale luptând cu moartea.

Cine e de vină? Sunt mulți de vină, de la patroni, până la autorități cu acele autorizații de funcționare. Mulți și-au exprimat în diverse moduri opinia despre acest caz.

Cea mai interesantă opinie a fost cea a preafericitului nostru patriarh. Vai de noi ca țară. Dacă cei care cred în bunătate nu dăm o mână de ajutor semenilor noștri, ascultând prin porunci: „Iubește-ți aproapele!”, ce facem? Am încălcat o poruncă?! Am încălcat. Vedem cum ne iartă bunul Dumnezeu.

Pe internet au fost mulți așa ziși credincioși care își dădeau cu opinia că așa a trebuit, bine a făcut domnul nostru Iisus Hristos, dacă sunt sataniști...

Despre ce vorbim aici? Să dorești moartea semenilor tăi doar pentru că ascultă muzică rock? Trebuie să fii bine încuiat mintal și să nu te ducă mintea aia deloc. Când ard biserici ce scuză aveți voi, cei credincioși? Așa a vrut Dumnezeu? Păcătoșilor!!! Au murit peste 30 de persoane și spuneți că așa a fost bine, în frunte cu preafericitul, să mergem la biserică și să le umplem buzunarele, în loc să mergem la club, să socializăm și să ascultăm altceva decât c**aturile ce ni se servesc zilnic prin televizoare manipulate de către politic.

Aseară am văzut că s-a ieșit în stradă. Foarte bine! peste 25.000 de persoane... Rezultat? Azi, Ponta și-a anunțat demisia. Poate chiar din această cauză, poate să dea bine la public. Doar el știe. Bineînțeles, după el, a picat și tot Guvernul. Să ne așteptăm doar la bine? Nu. Accidente vor mai fi, corupția nu se poate combate de pe o zi pe alta. Trebuie câțiva ani pentru a ajunge la o stare cât de cât normală.

Comentarii

Postări populare de pe acest blog

Gestionarea deșeurilor în România

Sare iodată sau sare de murături...?