„NAȘPA” la puterea 20 | Explozia din clubul Colectiv

De ce zic „nașpa”? Au murit peste 20 de persoane. Numărul încă nu îl știe nimeni. Medicii zic 40, autoritățile spun 20... și peste 80-90 răniți... Oribil... Ați aflat cu toții despre această știre, iar cifrele se modifică de la oră la oră.

Dumnezeu să-i odihnească pe toți!

Stau și mă întreb unde e securitatea vieții omenești în ziua de azi? Mergi să te distrezi și tu mori. Folosești materiale pirotehnice într-un spațiu închis doar pentru a deschide un concert?
Ok, ok, dar artificiile acelea au fost inițiatorul unui incendiu care a avut ca efect ulterior o explozie. Ce anume ar fi explodat, acolo? Butelii de gaz?

În altă ordine de idei, de azi, sâmbătă se va începe o campanie de donare de sânge pentru cei răniți. Cei de la spital, ambulanță și SMURD își fac datoria și se mișcă foarte bine, toată stima!

Vinovați?!? Presimt că nu o să avem, bine, o să se găsească un vinovat, însă care să și răspundă cu adevărat în fața legii, nu cred... Totuși au murit peste 20 de persoane, cineva ar trebui să răspundă înzecit.

Pentru detalii mai multe, facebook-ul vă stă la dispoziție, toți trimit mesaje, condoleanțe, campanii... Toate site-urile de știri fac actualizări la minut, la TV acesta este subiectul pentru o săptămână întreagă.

Îmi pare rău pentru cele întâmplate!

Comentarii

Postări populare de pe acest blog

Gestionarea deșeurilor în România

Sare iodată sau sare de murături...?