Tăierea pădurilor => Inundații => Pierdere de vieți omenești

Nu știu dacă se va realiza cândva că tăierea necontrolată a pădurilor nu implică doar furtul de lemne, ci și pierderea de vieți omenești.

Prin tăierea ilegală a pădurilor nu doar păgubim statul, însă pierdem și vieți omenești în cazul cel mai grav. Până la pierderea unui om, se pierd bunuri materiale și nu puține ci o cantitate uriașă de bunuri, cum ar fi: case, terenuri agricole, drumuri și rețele de comunicații, etc.

Imposibil să nu fi văzut acum pe canalele de televiziune, site-uri de știri despre inundațiile din partea sudică a României. Cam 4 județe sunt afectate grav de inundații, unde s-a pierdut și o viață de om pe lângă o mulțime de bunuri materiale, după cum am spus.

Pentru cei care nu ați auzit de inundațiile din țară: Click aici pe știre.
Județele Argeș, Dolj, Gorj, Ilfov, Dâmbovița au fost afectate semnificativ de un volum mare de precipitații. Cauza? -Să nu dăm vina din nou pe divinitate că suntem oameni răi și Dumnezeu ne pedepsește, că aud vorba asta continuu.

De vină suntem noi, oamenii. Distrugem păduri, modificăm cursuri naturale de râuri pentru a ne fi bine nouă, însă putem face bine și să ne învârtim în jurul naturii, după cum este ea: naturală, fără a modifica semnificativ starea ei, naturală.

Pentru a vă informa despre starea vremii corect consultați siteul: www.meteoromania.ro și lăsați posturile de știri, ele mai exagerând câteodată în scopuri economice. Cei de la Agenția Națională de Meteorologie nu au nici un scop de a vă minți, în plus anunță și conducerile localităților în privința inundațiilor, însă dacă informația nu ajunge la populație, vina este a aleșilor!

Comentarii

Trimiteți un comentariu

Postări populare de pe acest blog

Gestionarea deșeurilor în România

Sare iodată sau sare de murături...?