Primăvara, berea, micul și gunoaiele...

A venit primăvara. Temperaturi pozitive, excelente pentru a ieși la iarbă verde în acest an.

Bineînțeles că românul merge la pădure, nu doar pentru aerul curat, ci să încingă și un mititel, să dea pe gât niște beri reci, că deh altcumva nu merge.

Ok, toate bune și frumoase. Ajung la iarbă verde, scoate grătarul, curățat de acasă, berile din lada frigorifică, gustă puțin și merge în căutare după combustibilul pentru mici.

Aici e baiul. Găsește ceva lemne uscate pe jos pentru a aprinde focul, apoi tot acele lemne nu sunt bune pentru continuarea focului. Trebuie tăiate ceva bucăți din copaci.

Toate bune și frumoase, fac focul, prăjesc mititeii, gustând din bere și când sunt gata iau masa. Mâncând, gustând din berică, terminând într-un final. În tot acest timp muzica mergând în mașină la un volum destul de bun de diferite genuri (muzica).

Venind seara peste ei, se pregătesc să meargă acasă. Strâng totul, aruncând totul în portbagajul mașinii mai puțin gunoaiele. Ambalajele de la mâncare, PET-urile de bere sau dozele din aluminiu rămân la locul de distracție. Rămânând acolo, nu le mai ia nimeni, poate doar niște voluntari care mai fac câte o campanie de strângere a deșeurilor. Cei care au făcut mizerie nu le iau, nepăsându-le, că data viitoare au să meargă în altă parte.


Deci, când mergeți la iarbă verde și vă distrați luați și gunoaiele într-un sac de gunoi și la cel mai apropiat container de gunoi, aruncați-l că nu e cine știe ce efort.

Comentarii

Postări populare de pe acest blog

Gestionarea deșeurilor în România

Sare iodată sau sare de murături...?