DE VIAȚĂ: Ce trebuie să știi când vrei să slăbești ?

Că a trecut Sărbătorile de Iarnă toți știm. Unii că au mâncat prea mult toți știm și că au pus ceva pe ei.

Nu sunt nutriționist dar am ceva pentru voi în legătură cu slăbirea și voi spune din punct de vedere logic și argumentez. Nu trebuie să consumați ceaiuri verzi, alte substanțe chimice care vă pot pune viața în pericol.

Ce trebuie să facem?

1. Sportul. Toți știm această metodă, deci nu o să intru în detalii. Arde grăsimile, etc.
2. Băutul de apă rece. Aici, e vorba de organism. Ca să mențină o temperatură constantă a corpului, organismul trebuie să folosească energie. Ei bine, consumând apă rece, îi modificăm puțin temperatura corpului și acea apă trebuie descompusă și folosită. Ca să descompună apa, organismul trebuie să folosească energie, această energie o ia din țesuturile adipoase ale corpului, adică grăsimile sunt folosite pentru a produce energie.
3. Temperaturi reduse. Acum este iarnă, ieșind afară o să începeți să tremurați dacă nu sunteți îmbracați gros. Ei bine, atunci se consumă grăsimi pentru a menține temperatura corpului la 37 grade Celsius. Îmbrăcați-vă cât mai ok, nu foarte gros să transpirați și toate cele. Când transpirați nu slăbiți, doar eliminați apa din organism, consumând ulterior apă, reveniți la greutatea inițială.
4.  Consumul de alimente. Oameni buni, nu trebuie să țineți cure de slăbire pentru a slăbi. Îți poți afecta vizibil organismul. Ce trebuie să faceți este să consumați mâncare de calitate bună și să vă spun ceva despre carne, că toți fugiți de ea. Carnea, fără grăsimi, nu îngrașă. Ea conține foarte multe proteine, care acelea nu îngrașă. Proteinele sunt folosite în alte scopuri, cum ar fi la ADN, ci nu pentru îngrășare.

Comentarii

Postări populare de pe acest blog

Gestionarea deșeurilor în România

Sare iodată sau sare de murături...?